forumstorstugan.blogg.se

Bloggen avser att spegla livet i brf Storstugan i Täby. För att läsa och kommentera inlägg behöver du en dator med Internet-anslutning. Om du vill göra ett inlägg eller lägga ut bilder, skicka dem via e-post till [email protected]

STORSTUGAN OCH FJÄRRVÄRMEÄVENTYRET

Kategori: Allmänt

 

Extrastämman 5/12  skulle besluta om  förslaget att ge SVAF tillstånd att sälja sina aktier i TFAB till EON. De tre andra bostadsrättsföreningarna har redan sagt ja.

Lars Hedström, Storstugans representant i SVAFs styrelse,  informerade om förslaget, sekunderad av kompetenta rådgivare med kännedom om fjärrvärme och företagsöverlåtelser. Invändningar och frågor från stämmans deltagare besvarades sakligt och övertygande av SVAFs styrelseordförande. 

Beslutet fattades med acklamation och blev att även Storstugan godkänner försäljningen. 

Vi har därmed fått  uppleva slutet av början till slutet av ”Storstugan och fjärrvärmeäventyret”. Viktiga delar av historien kan vara avslutade redan före  jul, och det ser ut att kunna bli en ”happy end”. 

(Ytterligare förhandlingar återstår mellan bl a Täby Kommun, EON, Stockholm Exergi innan fjärrvärmesituationen i kommunen är helt klar. )

 

Ett stort och varmt tack till vår representant och övriga i SVAF som under året gjort ett jättearbete med att förhandla fram det avtal som vi tagit ställning till!

 

Gert Hedner. Å90

KOMMENTARER:

  • Göran säger:
    2022-12-17 | 08:25:28

    Delar helt din uppfattning. En öppen och tydlig redovisning utan någon ”sekretess”. Allt presenterades, tydligt och sakligt.
    Tänk om vi kunde få en lika tydlig redovisning av upphandlingen av Bredablick. Nej det går visst inte får då är allt skyddat av sekretess.

Kommentera inlägget här: