forumstorstugan.blogg.se

Bloggen avser att spegla livet i brf Storstugan i Täby. För att läsa och kommentera inlägg behöver du en dator med Internet-anslutning. Om du vill göra ett inlägg eller lägga ut bilder, skicka dem via e-post till [email protected]

MINGEL MED STYRELSEN

Kategori: Allmänt

 

Så var det dags för årets första mingel med styrelsen! Trots vissa problem med annonseringen hade många medlemmar i föreningen kommit.  

Vi dick veta vilka beslut styrelsn nyligen fattat, vad som var på gång, och vi kunde ta upp frågor som kändes angelägna. Några punkter som togs upp var

·      Gården (arborister kommer snart, gårdsgrupp skall startas efter basgenomgång av gårdend status, fler gårdsfester, grillens användning, kontroll av lekplatserna) 

·      Anddrahandsuthyrning (kartläggning pågår)

·      Brandbalkongernas underhåll (snart klart)

·      Laddstolpar för elbilar (upphandling påbörjad)

·      Räddningsverkets krav rörande stigarledningar (numera godkänt)

·      Skyddsrummens status

·      Skärmar i entreer ochhissar (flera skärmar har köpts in, problem med dåligt fungerande kontakter, konsult anlitas)

·      Erfarenheter av nya förvaltningen (vissa kontaktproblem via telefon, rekommendation: gör alltid ”felanmälan” även av sådana problem!)

Som medlemmar i bostadsrättsföreningen sätter vi stort värde pådenna möjlighet att både få veeta vad som hanteras inom styrelsen, och att få direkt med styrelsen och inte minst med varandra diskutera frågor som känns aktuella. Flera tillfällen kommer senare i höst. Håll ögonen på skärmar och anslagstavlor!

Text: Gert Hedner Å90