forumstorstugan.blogg.se

Bloggen avser att spegla livet i brf Storstugan i Täby. För att läsa och kommentera inlägg behöver du en dator med Internet-anslutning. Om du vill göra ett inlägg eller lägga ut bilder, skicka dem via e-post till [email protected]

VÄRMEKOSTNAD 2021

Kategori: Allmänt

 

 

Kostnaden för fjärrvärme steg rejält från 2020 till 2021. Visserligen var vintern kallar än föregående år, men inte så mycket att det motiverade den våldsamma kostnadsökningen. Värmeförbrukningen steg med 12%, men kostnaden med drygt 60%, dvs fem gånger större. 

 

 

 

 Dem besparing som utlovades av Biertz/Edelsvärt lyser med sin frånvaro. Kostnaden är nu nästan lika med vad vi skulle få beetala på den öppna marknaden. 

Vid vår årsstämma gavs en muntlig lägesrapport av vår styrelseledamot i SVAF/TFAB om tillståndet i dessa bolag. Någon tydlig förklaring till den markant höjda värmekostnaden gavs inte. 

Snart stundar bolagsstämma i SVAF, dit Storstugan som aktieägare har möjlighet att sända en representant. Kanske kan vi via denne få mer information om hur det går med vår investerig och avkastningen i form av lägre värmekostnad. 

 

Gert Hedner  Å90