forumstorstugan.blogg.se

Bloggen avser att spegla livet i brf Storstugan i Täby. För att läsa och kommentera inlägg behöver du en dator med Internet-anslutning. Om du vill göra ett inlägg eller lägga ut bilder, skicka dem via e-post till [email protected]

ITALIENSK AFTON

Kategori: Allmänt

Våra glada fest-fixare, den förtjusande Ann-Charlotte och den fenomenale Janne hade som vanligt ordnat en trivsam och välbesökt afton i matens och vinets tecken, denna gång med italienskt tema. De femtio som lyckats få en plats bänkade sig under vackra väggdekorationer kring borden, allt  dekorerat  i de italienska färgerna rött, vitt och grönt. Till och med servetterna var omväxlande röda, vita och gröna. 
När korkarna dragits ur och kapsylerna skruvats av de medhavda vinflaskorna och en fin doft av Ripasso och Apassimento spred sig i lokalen, fann vi att även maten med italienska läckerheter som pasta, Parma-skinka och gorgonzola smakade utmärkt. Till dessert en panacotta och som avslutning kaffe, allt till en angenäm samtals-surr-nivå.  Att på detta sätt under gemytliga former umgås med sina grannar i Storstugan bygger en starkare känsla av gemenskap i vår förening.
 
 
                       
 
 
Från oss alla till er båda, ett stort och varmt tack för att ni gör sådant som är till för alla  i vår förening! 
 
 
 
 
      
Tack också till den fine fest-fotografen Bengt Allfors.
Det är inte alltid som han kommer med på bilderna. 
                      
 
Text:  Gert Hedner   Foto: Bengt Allfors