forumstorstugan.blogg.se

Bloggen avser att spegla livet i brf Storstugan i Täby. För att läsa och kommentera inlägg behöver du en dator med Internet-anslutning. Om du vill göra ett inlägg eller lägga ut bilder, skicka dem via e-post till [email protected]

EFTER OSS SYNDAFLODEN

Kategori: Allmänt

 

 

 

  Sade redan Louis XIV  och Madame de Pompadour  fast de sade det förstås på franska. 

Kanske kunde vi vara frestade att  säga detsamma (nu på svenska) när. covid-Informationen  haglar över oss, och restriktionerna står som spön i backen!

 Var ska det sluta?

 

 

 

Man får söka tröst i det faktum att vissa saker ändå går mot det bättre. Mörkret viker, dagarna blir längre och det dröjer inte så länge innan vi åter kan lämna isoleringen och träffas igen, till att börja med utomhus. Förhoppningsvis ska vaccinationer och begynnande flockimmunitet kunna  erbjuda   större möjligheter till social samvaro Storstugan. Så håll ut och fortsätt med övningarna med Sofia påkammaren tills dess att Liisa tar över ute på gården! 

Då kan farhågorna om pandemi-floden förpassas till samma historiska förråd som den gamla historien om syndafloden, och vi kan alla med nyväckt hopp förbereda oss fören tillvaro post-covid. 

 

Smödroppar 2022-01-17
 
 

Text: Gert Hedner  Å90, Bilder: webben och Gunnel Hedner